Om os

Vi løfter gerne hele opgaven fra konstruktionen i tegnestuen til montagen inden overlevering. Vi kan dog også klare enkelte dele, hvis du blot har brug for en del eller f.eks. CNC skæring.

Hos NM Smed & Montage er du garanteret kort og sikker levering. Vi har stor erfaring som underleverandør inden for stål og metal, og hver dag samarbejder vi med en række virksomheder indenfor metalindustrien, der ønsker kvalitet og fleksibilitet.

NM Smed & Montage er grundlagt i 2018, hvorpå vi startede med at køre freelance inden for montage, service og reparation af entreprenør, -og skrotmateriel. I 2020 købte vi 1100 kvadratmeter stort værksted, med klipper, bukker, fræser, drejebænk, skæremaskine osv. Den dag i dag er vi 4 på værkstedet. Vi sørger hele tiden for at udvikle os med den nyeste teknologi samt certifikater, så vi kan være behjælpelige på flere områder.

Vælger du NM Smed & Montage som samarbejdspartner, får du erfaring, ekspertise og fleksibilitet sammen i en løsningsorienteret tilgang til din idé eller projekt.

Ansigterne bag NM smed & montage

Nicolai Madsen

Ejer af virksomheden & smed

Nicolaj Dunker

Smed & montør

Michael Lind

Smed og produktionsarbejder

Louise Dyrstrand

Bogholder